01 Ocak 2008 tarihli günümün özeti

  • Önce 11'de, sonra bir kez daha, sonra bir kez daha, son olarak da 2 buçukta uyandım.
  • Dördümüz de uyanıp ayıldıktan sonra çıkıp Tunalı'dan Kızılay'a kadar yürüdük.
  • Orada bir börekçiye oturduk. Ben soslu, yoğurtlu bir börek yedim, Berk ve Miray da aynısından yediler, Ece ise patatesli bir dünk yedi. Dünk olayını açıklayayım: Garson siparişlerimizi alıp elindeki kağıda yazdıktan ve masamıza bıraktıktan sonra kağıda baktığımızda kağıtta bizim soslu yoğurtlu börekler dışında bir de dünk yazdığını gördük. Kelimeler kifayetsiz kaldı, konuşamadık. Börekle beraber çay içtik.
  • Oradan kalktıktan sonra ben Ankaray'la eve döndüm. Eve vardığımda saat 5'i çeyrek geçiyordu.
  • Tuvalete girdim, çıktım, sonra bir de evden çıktım.
  • Taksiyle ASEM'e gittim, saat 5 buçukta ASEM'e vardım.
  • Her zamanki gibi tempolu ve eğlenceli bir çalışma sonrasında 8 gibi ASEM'den çıkıp dağıldık.
  • Eve döndüm. Babaannem yemek yaptı, onu yedim.
  • Bugün pek ayrıntılı yazıyorum. 2008 boyunca yapsam mı böyle?
  • Amaaan, boşver.
  • İyi geceler.
Bir hatırlatma: Bu yazıyı istediğiniz yerde, istediğiniz gibi yayınlamakta özgürsünüz. Ama verdiğim emeğin hakkını, karşılığını vermek adına yazıyı yayınladığınız yerde, yazının hemen üstünde bu sayfaya bağlantı vermeniz gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Yorumlar

Yılbaşı hediyesini kim kazandı acaba gulucuk Ben 00:00:08'de üye olmuşum sanırım, maili duruyo ispat edebilirim! gulucuk
gulucuk

Veritabanından bakayım, üye olma tarihleri var... Evet sensin gulucuk. Şimdi hediyeyi düşüneyim, evet.

Yorum Yap