02 Eylül 2009 tarihli günümün özeti
- Dün akşamüstü 4'te kalkmamın bilinçaltıma göndermiş olduğu azaptan mıdır nedir, sabah 9'da gözlerim kendiliğinden açıldı?
- Hazır erkenden kalkmışım, günü değerlendireyim dedim. Bu dönemki üniversite harcım 834 lira olacağı için Akbank'a, kredi başvurusu yapmaya gittim. (Akbank bize özel kredi verebiliyormuş.)
- Şartları beğenmedim, eve döndüm. Mısırlı zengin dedemden kalan mirası kullanmaya karar verdim.
- Günün geri kalanında evdeydim.
- İftardan sonra Heroes III oynayayım dedim ama nasıl zor bir bölüme başladığımı 4 buçuk saat sonra, bölüm bittiğinde anladım.
- Gece de epey midem bulandı. Sonradan hatırladım ki Heroes III oynarken yedi-sekiz baklava dilimini mideye indirmiştim. Hazmedene kadar ölüm döşeğindeymişçesine azap çektim şerefsizim.
- Sahuru ettim ama midem hassas diye niyet etmemeye karar verdim, yattım.
Bugün ne öğrendim?
Heroes III'ün beni hayattan az-biraz kopardığını tecrübe ettim. Kendime üç günlük Heroes III yasağı koydum.
07 Şubat 2012 tarihli günümün özeti