04 Eylül 2008 tarihli günümün özeti
- 9'da uyandım.
- Banyo yaptım, dışarı çıktım (saat 11 gibi).
- Önce Edessa Kebap'a uğradım, yer ayırttım. Neden? Sonra :).
- Sonra eczaneleri dolaşıp almam gereken ilaçları almaya çalıştım. İki ilacı Bağ-Kur karşılamıyormuş ve 66 lira tutuyormuş; diğer iki ilacı alamamamın sebebiyse dünkü muayenemde hastanede bana dosya açılmaması yüzünden reçetede bir protokol numarası mıdır nedir, ondan olmamasıymış.
- Oradan muhtara gidip dün kayıtta veremediğim belgeyi aldım, sonra eve döndüm.
- Sonra Betül ablayı (Ankara Üniversitesi'nde bir doçenttir kendisi :).) aradım, ilaç konusunda yardım istedim.
- 2 gibi tekrar evden çıktım.
- Önce Demirtepe'de inip geçen gün çektirdiğim (Yazmamışım?) vesikalığın dijitalini benim parmak belleğe aktarmak istedim. 5 liramı aldılar, vicdansızlar.
- Oradan Cebeci'ye, Ankara Üniversitesi Hastanesi'ne geçip Betül ablanın ofisine gittim. Muhabbet ettik, ilaçları aldırdık falan, sonra eve döndüm.
- Günün olayı: Dişimi kırdım! Daha doğrusu dişimin üstündeki dolguyu kırdım. Nasıl becerdiğimi anlatmak istemiyorum, biraz saçma çünkü :D.
- İftara doğru biraz (15 dakika) kestirdim.
- İftar sonrası çoğunlukla bilgisayar başındaydım. Vesikalığımı Photoshop'ta düzenleyerek güzel bir avatara dönüştürmeyi başardım :).
- Dişim kırıldı diye burada dişçi bulacak değilim, İzmit'teki Metin amcaya dönüp dişimi tekrar düzelttirmek için bilet aldım. İnanmak zorunda değilsiniz ama böylesi daha hesaplı olacak :).
- Bu yazıyı yazıp çıkıyorum, ertesi günün akşamı da dönüyorum kısmetse. İyi geceler.
Bir hatırlatma: Bu yazıyı istediğiniz yerde, istediğiniz gibi yayınlamakta özgürsünüz. Ama verdiğim emeğin hakkını, karşılığını vermek adına yazıyı yayınladığınız yerde, yazının hemen üstünde bu sayfaya bağlantı vermeniz gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Verilen Tepkiler
1. seçkin demiş ki;
05 Eylül 2008, 12:08
Geçmiş olsun barış :) Şu dişinin kırılma esnasını anlatsaydın daha iyi olacaktı ama :) neyse...:)
2. Shawn Ralf demiş ki;
05 Eylül 2008, 13:00
diş için izmit'e gitme olayı güzel. Ben de memleketten Ankara'ya böyle şeyler için gidip gelirim :)
3. Shawn Ralf demiş ki;
05 Eylül 2008, 20:18
Biraz nostalji yapalım mı ?
4. Cem ÖZTÜRK demiş ki;
05 Eylül 2008, 20:33
Fotoğraf için çok para almışlar hocam :)
5. Utku Şen demiş ki;
06 Eylül 2008, 17:02
Barış ilaç dediğin hangisi monodox&tedradox gibi bişeymi
6. Barış Ünver demiş ki;
06 Eylül 2008, 18:07
Evet, biri Tetradox. Diğeri de Isotrexin.
7. Shawn Ralf demiş ki;
06 Eylül 2008, 18:23
Isotrexin kullandım fakat faydasını göremedim ...
8. supangle demiş ki;
06 Eylül 2008, 19:22
yeri değil belki ama yeni avatar çok kötü olmuş
9. Barış Ünver demiş ki;
06 Eylül 2008, 21:28
Yeri değil, evet :). Küçük olunca kötü gözükmüş, haklısın da büyüğüne MSN'de doyamıyorlar, ehe. Düzelteyim.
10. Shawn Ralf demiş ki;
06 Eylül 2008, 21:57
yok bea ajanlara benziyor yakışmış gözlük :D
11. Utku Şen demiş ki;
07 Eylül 2008, 16:23
ya Benzamycin iyi gelmediyse tedradox'un işe yarayacağını sanmıyorum.Hem kendi deneyimlerimden biliyorum hem annem eczacı (:






