06 Ocak 2008 tarihli günümün özeti

  • 1 buçukta uyandım.
  • 4 buçuğa kadar pek bir şey yapmadım. Banyo yapmıştım sanırım, unuttum.
  • Sonra Ankara Üniversitesi'nin devasa olimpik havuzuna gidip yüzme kursundan yeni çıkan Turuncu'yla buluştum.
  • Orada çay içtik, sonra Ankara Üniversitesi'nden çıkıp Kızılay'a gittik ve yemek yedik (kaşarlı pide, Aba Piknik).
  • Sonra Turuncu'dan özür diledim. Şimdilik tek diyebileceğim bu.
  • Turuncu'yu yurduna bıraktıktan sonra eve döndüm. Eve akşam 9 gibi döndüm sanırım. 8 buçuk da olabilir, hatırlamıyorum.
  • 10 buçuk gibi YMHEM'den dostlarım X, Fatih, Yücel ve Cem; Yücel'lerde toplanmışlardı, onları gördüm WLM'de. Onlar davet etmeden ben gitmek istedim, mecburen evet dediler, hehe. Annem ve babaannemle izin konusunda biraz tartışıp evden çıktım. (Not: X, adının burada, bu anıda görünmesini istemiyor gulucuk. Fesatlaşmak yok, erkek erkeğe toplanıp dertleştik.)
  • 11'i 18 geçe durağa vardım. 12'ye yirmi kala ancak geldi otobüs (Eryaman).
  • Oraya vardım. İçtik, eğlendik, dertleştik, Yücel'in bilgisayarını temizledim falan derken saat 6 gibi yattım.
Bir hatırlatma: Bu yazıyı istediğiniz yerde, istediğiniz gibi yayınlamakta özgürsünüz. Ama verdiğim emeğin hakkını, karşılığını vermek adına yazıyı yayınladığınız yerde, yazının hemen üstünde bu sayfaya bağlantı vermeniz gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Yorum Yap