08 Temmuz 2009 tarihli günümün özeti
- Erken sayılabilecek bir vakitte uyandım. Telefonumun alarmı sağ olsun beni 10'da uyandırmayı başardı.
- İki yıl önce yine bu evimde uyguladığım fakat sonra nedense bıraktığım bir alışkanlığa tekrar başlamaya karar vermiştim; dün geceden suyla doldurduğum kovaya kafamı daldırdım. İsterseniz deneyin, afyon patlatmada epey etkili bir yöntem.
- Öğle yemeği için -45 dakikalığına- dışarı çıkmam haricinde akşam 6'ya kadar evdeydim. Milyon dolarlık projemin sayfa tasarımı kısmında iyi yol aldım. Kısmetse yarın bitiyor tasarım.
- Devrim Arabaları filmini izledim. Başları hafif yapmacık gelse de epey etkiledi beni film. Bir de bu filmi izledikten sonra, uzun bir aranın ardından izlediğim filmleri tanıttığım kategorime yeni bir yazı girmeye karar verdim. Yarın bu film hakkında bir yazı yazacağım.
- Milyon dolarlık projenin yanında başka projeler de geldi aklıma. Biraz param olsa da bir şahıs şirketi kurmayı başarsam hayata geçireceğim ama olmuyor işte.
- Günün Olayı: Akşam 6'da çıkıp MTA Genel Müdürlüğü'nün lokaline gittim. Bülent hocamın oğlunun sünnet düğünü vardı da, orada palyaçoluk yaptım. Özlemişim palyaçoluğu
. Epey yoruldum ama çok eğlendim.
- 12'ye çeyrek kala da eve döndüm.
- The Majestic adlı, daha önceden izlediğim halde unuttuğum için tekrar izlemek istediğim filmi izlemeye başladım ama yarım saat geçtikten sonra çok uykumun olduğunu fark ettim ve son üç günümün özetini girip yatmaya karar verdim. Aha da bugünü de yazdım, yatıyorum. İyi geceler.
Bugün ne öğrendim?
Zamanında Atatürk'ün emriyle bir uçak fabrikası kurulduğunu ve pek çok uçak ürettiğimizi ama Atatürk'ten sonra Amerika'dan hazır parayı alıp ihracatı köreltmeye, ithalatı patlatmaya ve ülkenin dengesini bozup içine etmeye kararlı bir hükümetimizin attıkları yanlış adımlarla fabrikanın traktör fabrikasına dönüştüğünü öğrendim. Yuh be kardeşim!
04 Şubat 2012 tarihli günümün özeti