09 Temmuz 2009 tarihli günümün özeti

  • 11 buçukta uyandım.
  • Öğle yemeğini dışarıdan aldım ama dışarıda yemedim, evde yedim. The Majestic'i izledim çünkü. Aynen dün dediğim gibi: Unutmuşum filmi. Aslında iyi ki de unutmuşum çünkü iki kez aynı tadı alarak izlemiş oldum :).
  • Günün Olayı: Geçen hafta İzmit'teyken televizyon karşısında tembellik ettiğim bir vakit, Sevgili Dünürüm diye bir dizinin ilk bölümünün tekrarına rastlamıştım ve çok sevmiştim. O diziyi edinip izlemeye başladım. İlk iki bölümünü izledim ve sonradan araştırdığımda dizinin yayından kaldırıldığını öğrendim, çok üzüldüm. Haluk Bilginer ve Sumru Yavrucuk dizide devleşmişler (ki zaten dev oyuncular). Bir de Rojda Demirer'e aşık oldum! :)
  • Gün boyu evde sıkıldığım için akşam yemeğinden sonra bir yürüyüş yapayım dedim. Hazır pazar günü Bursa'ya gideceğim diye AŞTİ'ye de uğrayıp bilet meselesini aradan çıkarıverdim. Bir de yürüyüş yaptım.
  • Bir de Ateş Suyu marka enerji içeceğinden aldım, iki tane - arkasında yazan sınıra uygun şekilde yani :). Birini yolda içtim, diğerini eve dönünce buzluğa attım. 40 dakika sonra aldım, onu da içtim. Bu sıcakta buz gibi içecek iyi geldi.
  • Akşam güya milyon dolarlık projeme zaman ayıracaktım, yapamadım. Yarın akşama kadar o arayüz bitecek, o kadar!
  • Devrim Arabaları'nı yazdım; özeti de yazdım sayılır... Yatıyorum, iyi geceler.

Bugün ne öğrendim?

  • Türk dizilerinin iyi olanları reyting canavarına yenik düşüp yayından kalkarken hep aynı konuları işleyen veya en cıvık, en basit esprileri defalarca tekrarlayıp insanların beyinlerini yiyen diziler ayakta kalmayı başarıyorlarmış, onu anladım.
  • Ucuz enerji içeceklerinin de tadları aynı pahalı olanlar gibiymiş, onu öğrendim :).
  • Zaman yönetiminin ne kadar önemli bir kavram olduğunu BİR KEZ DAHA üzülerek anladım.
Bir hatırlatma: Bu yazıyı istediğiniz yerde, istediğiniz gibi yayımlamakta özgürsünüz. Ama verdiğim emeğin hakkını, karşılığını vermek adına yazıyı yayımladığınız yerde, yazının hemen üstünde bu sayfaya bağlantı vermeniz gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Şu an 1834 kişi Beyn'e abone. Yani Beyn'e bir yazı yazıldığında anında haberleri oluyor. Sen de abone olsana? (Tabii ki ücretsiz.)
Tepki Ver


   ÖNEMLİ:
  • Art arda yorum yapmak yasaktır.
  • Türkçe kurallarına uymayan yorumlar silinecektir.

 
 
Yukarı Çık XHTML CSS WordPress Alastyr