10 Ocak 2010 tarihli günümün özeti
- 10 buçukta kalktım.
- Öğlen Hüseyin'le buluştum. Çok gizli süper proje hakkında konuştuk.
- Ayrıldıktan sonra ben Dost Kitabevi'ne gideyim dedim. Gitmez olaydım: Alice Harikalar Diyarında ve Üzeyir Garih'in İş Hayatımdan Kesitler ve Gençlere Tavsiyeler kitaplarını satın aldım. Alice Harikalar Diyarında'yı satın almamın sebebi, geçen gün izlediğim Avucunuzdaki Kelebek konferansında bahsedilmiş olması - bakalım hakikaten Ahmet Şerif İzgören'in dediği kadar iyi bir yönetim kitabı mıymış? Üzeyir Garih'in kitabını da sırf girişimcilik hakkında zengin adamlar ne diyor, onu araştırmak için aldım.
- Oradan Limit Bilgisayar Kursu'ne geçtim.
- Oradan Öz Kızılay Sürücü Kursu'na geçtim.
- Oradan Sola'çek toplantısına geçtim.
- Oradan eve geçtim.
- Oradan duşa geçtim.
- Oradan bilgisayara geçtim. (Bu arada Sesebian'ın tekrar açıldığını gördüm, sevindim.)
- Oradan da yatağa geçtim, uyudum.
Bugün ne öğrendim?
Bugün, "Sınanmak için gönderildiğin dünyadaki tek insan sensin, diğerleri sadece test soruları." şeklindeki inancım birazcık daha güçlendi. (Alınmaca yok, size göre de ben bir test sorusuyum.)
Günün fotoğrafı

Bu da, önceki fotoğrafla aynı duvara yazılmış bir yazı. "Benim dini otoritem güçlü değilse Black Metal yükselemez" yazıyor. "DİNİ" yazısının üstü niye çizilmiş anlamadım. Daha doğrusu sloganı da anlamadım.
07 Şubat 2012 tarihli günümün özeti