13 Ağustos 2008 tarihli günümün özeti

  • 10'da kalktım, bu sefer Lacrimosa'ya uyanabildim :).
  • Ama bir süre sonra, 12'e 10 kala falan geri yattım. 1 saat 15 dakika uyuyup 1'i beş geçe gibi geri kalktım.
  • Günüm evde geçti. Güya hamama gidecektim, sonra vazgeçtim. Erteledim yani.
  • İki kez dışarı çıktım: Birinde gazete ve ekmek, diğerinde dondurma (Babaannem istedi.), patlamış mısır (Ben istedim. Canım niye çektiyse?) ve bir litrelik şeftalili Ice Tea (Bu klasik oldu zaten, takip eden bilir.) aldım.
  • Bugün South Park bölümlerinin (1-2 tane) yanında How I Met Your Mother'ın ikinci sezonu bölümlerinden (3-5 tane) izledim.
  • Hürriyet'te gördüğüm ilanlardan birkaçını aradım. Bazıları beni beğenmedi, bazılarınıysa ben beğenmedim. Pazarlama işi yaptırıyorlar, "Tanıtım işi, pazarlama değil." diyorlar. Çılgın hayvanlar. Hayvan oğlu çılgınlar.
  • Akşam patlamış mısır ve Ice Tea eşliğinde Devekuşu Kabare'nin Deliler-1 bölümünü izledim. Bugüne bile uyarlanabilecek siyasi espriler vardı, güzeldi. Yine de bazı espriler, hareketler çok zorlamaydı ve günümüzün mizah anlayışıyla pek eşleşmediği için beni pek güldüremehehehehe, süper eleştirmen taklidi yaptım lan :D.
  • Bugünü de karışık anlattım, zaman sıralaması yapmadım. Pek güzel bir gün değildi zaten.
  • Günün Olayı: Az önce güzel bir güne döndü gün :). İyi geceler. (Söylemeeem.)
Bir hatırlatma: Bu yazıyı istediğiniz yerde, istediğiniz gibi yayımlamakta özgürsünüz. Ama verdiğim emeğin hakkını, karşılığını vermek adına yazıyı yayımladığınız yerde, yazının hemen üstünde bu sayfaya bağlantı vermeniz gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Şu an 1840 kişi Beyn'e abone. Yani Beyn'e bir yazı yazıldığında anında haberleri oluyor. Sen de abone olsana? (Tabii ki ücretsiz.)
Verilen Tepkiler
1. Furkan demiş ki; 14 Ağustos 2008, 12:48

Üslûbuna hayranım.

Teşekkürler Furkan!

Tepki Ver


   ÖNEMLİ:
  • Art arda yorum yapmak yasaktır.
  • Türkçe kurallarına uymayan yorumlar silinecektir.

 
 
Yukarı Çık XHTML CSS WordPress Alastyr