14 Ekim 2007 tarihli günümün özeti
- Kaçta kalktığımı hatırlamıyorum ama geç kalkmadım, ondan eminim.
- 2'ye kadar dizüstü başındaydım, 2'de dışarı çıkıp Buket, Erdem, Songül, Cihan ve Ömer'le buluştum. Adana 01 denen yerde ikişer şahane dürüm yedik.
- Sonra oradan çıkıp Valente denen café'ye gittik. Girer girmez sıkılıp geri döndük - yok be ben nefret ettim oradan. Bi' de doluydu café.
- Tarçın denen yere gittik bu sefer. Nasıl olduysa muhabbetin bir noktasından itibaren ticarete atılmaya karar verdik ve en düşük sermayeyle en fazla para kazanacağımız Sevgililer Günü planlarımızı anlattık. İlginçti ama çok güzel fikirler ortaya çıktı ki ben şimdi onları söyleyince de sizin onları gerçekleştireceğinizden emin olduğum için söylemiyorum. Paranoyağım ben.
- Oradan ayrılmak zorunda kaldım, çünkü annem ve babam, aile dostlarımız olan Meral teyzelere gitmişler, beni de çağırdılar. Gizem'i gördüm, çok değişmiş lan! Çok sevindim gördüğüme.
- Sonra babam Gizem'le beni Işıl'lara bıraktı. Oradan da üçümüz beraber Acısu'ya gittik.
- Orada Şive, Haluk ve Alican geldi. Uzun süre oradaydık.
- Sonra Gizem'le Işıl gittiler, biz de 9'da stüdyoya girdik. Girdik diyorum ama ben izleyiciyim yine tabii
. 10'da çıktık, ben de eve döndüm. - Evde yemek yedim, eşyalarımı topladım ve gece gitmeye karar verdim. Çok sıkılıyordum lan!
- Önce her ihtimale karşı tren bileti ayırttım ertesi günün öğlenine, sonra da İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gidip Ankara'ya bir bilet bulmaya çalıştım.
- Efe Tur'a sayılı defa minnet duyduğum anlardan birini yaşadım. İyiliksever çalışanlardan biri beni otobüslerden birine bindirmeyi başardı ama binene kadar da ağrıyan bacağımla 1 buçuk saatten uzun süre oradan oraya yürümek ve buz gibi havada donmak zorunda kaldım.
- Ama otobüse bindim ve sabahında Ankara'da olmak üzere İzmit'ten ayrıldım. Ayrıca bu kez diğer muavinlerden farklı olarak -sanırım Efe Tur tecrübelerim arasında ilk kez- kibar bir muavinle karşılaştım.
Bir hatırlatma: Bu yazıyı istediğiniz yerde, istediğiniz gibi yayınlamakta özgürsünüz. Ama verdiğim emeğin hakkını, karşılığını vermek adına yazıyı yayınladığınız yerde, yazının hemen üstünde bu sayfaya bağlantı vermeniz gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.







