15 Haziran 2008 tarihli günümün özeti
- Sabah 7'ye doğru kalktım. Gergin bir gün olacağından olsa gerek, eğlenceli bir şekilde başlayan alarm müziğim Scatman başladığında neredeyse çığlık atacaktım korkudan.
- Kahvaltıda babaannem bana yumurta kırdı, adam gibi kahvaltı etmiş oldum
.
- 8'de evden çıktım, metroyla Kızılay'a, oradan da dolmuşla Yukarı Ayrancı'ya geçtim.
- Sınava girdim, çıktım. Sonunda bitti lan!
- Yürüyerek eve dönmek istedim, enerjim de vardı ama havanın sıcaklığı o enerjiyi aldı götürdü. Mecburen otobüsle Kızılay'a, oradan da metroyla eve geçtim.
- Öğle yemeğini yerken aklıma geldi, İzmit'e gitmeliydim lan!
- Öğle yemeğinden sonra hemen 2 otobüsüne yetişip İzmit'e gittim!
- Saat 7'ye doğru eve vardım.
- Annem ve babamla hasret giderdikten sonra dışarı çıktık, Aslar Kebap'a gidip orada akşam yemeği yedik - hesabı babamın ödediği bir Babalar Günü kutlaması oldu
.
- Türkiye - Çek Cumhuriyeti maçını izledik. İlk 70 dakika sıkıntıdan patlarken 70. dakikadan sonra maç güzelleşmeye, 75. dakikada atılan ilk golden sonra da muhteşemleşmeye başladı. Son dakikalarda attığımız ikinci golün sonrasında manyak gibi bağırıken, üçüncü gol sonrasında psikopat gibi balkona çıkıp sokağa doğru "KIRMIZIII!" diye nara attım. "BEYAAAZ!" diye karşılık gelince de "EN BÜYÜK...!" diye böğürdüm ve "...TÜRKİYEEE!" karşılığını da alıp, ses tellerimi orada bırakıp, içeri girdim.
- Ben böyle maç görmedim arkadaş. Eminim maçı izleyenlerin neredeyse hiçbiri de görmemiştir böylesine giden ve böylesine biten bir maçın benzerini.
- Gece de annemle biraz muhabbet edip yattım.
07 Şubat 2012 tarihli günümün özeti