16 Şubat 2008 tarihli günümün özeti

  • Önce 8'de uyandım, koro çalışmasına gidecektim ama midem bulanmaya devam ediyordu, biraz su içip, bir tane Lactoferrin alıp dışarı çıktım.
  • Sonra geri dönmek zorunda kaldım. Geri yattım.
  • 1'e yirmi kala uyandım. Öğle yemeğimi sorunsuz bir şekilde yedim. İyileştim yani.
  • Günüm yine boş geçti, iyice tembel oldum.
  • Bir ara dışarı çıkıp gazete (Vatan ve Akşam) ve dergi (Penguen ve Uykusuz) aldım.
  • Akşam yemeğinde biraz abarttım, çok yedim.
  • Yetmedi, kuruyemiş aldım. Toplamı 900 gram eden bir soslu mısır & ay çekirdeği & sarı leblebi & Antep fıstığı karışımından yaptırdım.
  • Tabii bunların hepsini tek günde bitirmedik babaannemle gulucuk. Kuşburnu çaylarımız eşliğinde birer kase (Tamam lan, iki kase yedim ben.) kuruyemiş yemiş olduk.
  • Kuşburnu çayı ve kuruyemişin yanında bir de Anında Görüntü Show vardı tabii ki gulucuk. Yine harikaydı, anlatmaya lüzum yok.
  • İyi geceler.
Bir hatırlatma: Bu yazıyı istediğiniz yerde, istediğiniz gibi yayınlamakta özgürsünüz. Ama verdiğim emeğin hakkını, karşılığını vermek adına yazıyı yayınladığınız yerde, yazının hemen üstünde bu sayfaya bağlantı vermeniz gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Yorum Yap