17 Kasım 2009 tarihli günümün özeti
- 10 buçuğa doğru uyandım.
- 2 buçuğa kadar evdeydim; çoğunlukla bilgisayar başındaydım. İş falan baktım. (Buldum da. Ama kesin alınmadım tabii, yarın görüşmeye gideceğim.)
- 3'e doğru dışarı çıktım; Kurtuluş'a, Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun binasına gittim. Kredi borcumun ödemeleri hakkında bilgi aldım.
- Oradan yürüyerek Kızılay'a, Limit Bilgisayar Kursu'ne geçtim. Erkut oradaydı, 4 buçuğa kadar lafladık.
- Oradan da NCR Elektronik'in ofisine geçtim. Yarım kalan bir işim vardı; onu hallettik... sayılır.
- 6 buçuk civarı oradan çıkıp eve döndüm. Yalnız ofisten çıktıktan sonra iliklerime işleyen soğuğu yiyince nasıl deli gibi yürüdüğümü görmeliydiniz.
- Eve vardıktan sonra gündüz aldığım HaberTürk'teki Deniz Çiçek röportajını ve internette birkaç kişinin bana gönderdiği Taraf gazetesi yazarı Yıldıray Oğur'un köşe yazısını okudum. İki yayını birden okuduktan sonra yüzümde bir gülümsemeyle kafamda yazacağım yazıyı şekillendirmeye başladım.
- Ama araya daha önemli şeyler girdi. Mesela telefon
.
- Neyse, 1'e doğru yazıyı yazmaya başladım ve 2'ye birkaç dakika kala yazımı bitirdim: "Deniz Çiçek de Ergenekoncu çıkacak"
- Telefon, yazı falan derken yatağa epey mutlu ve huzurlu giriyorum. İyi geceler
.
Bugün ne öğrendim?
Artık benim de "bunu da oku, bunu da yaz" diyen, istekte bulunan veya sitemle yaklaşan okurlarım olduğunu gördüm. Acayip mutluyum şu anda .
22 Mayıs 2012 tarihli günümün özeti