18 Mayıs 2008 tarihli günümün özeti
- Kaçta kalktığımı hatırlamıyorum ama geç kalktım, o kesin.
- Banyo yaptım.
- Dışarı çıktım, alışveriş yaptım. Tuz aldım, limon aldım, konserve mısır aldım, çikolata aldım, kayısı aldım, gazete aldım, ekmek aldım ve eve döndüm. Çikolatayı ödediğim halde almayı unutmuşum, Kiler'e dönüp, çikolatayı alıp tekrar döndüm eve.
- Kuşatma'yı okumaya devam ettim.
- Akşama doğru tekrar dışarı çıktım, aldığım yaratıcı drama eğitmenliği sertifikasının fotokopilerini çektim. Birkaç güne kadar sertifikayı çerçeveletmeyi düşünüyorum da :). Bir de babaannemle bana dondurma aldım.
- Akşam yemeğinden sonra bir kez daha dışarı çıkıp kuruyemiş aldım. Evet, bugün abur cuburda çığır açtım, çok fazla çeşit abur ve birkaç çeşit de cubur aldım.
- Günümün büyük çoğunluğu bilgisayar başında geçmedi bu sefer.
- İyi geceler.
Bir hatırlatma: Bu yazıyı istediğiniz yerde, istediğiniz gibi yayımlamakta özgürsünüz. Ama verdiğim emeğin hakkını, karşılığını vermek adına yazıyı yayımladığınız yerde, yazının hemen üstünde bu sayfaya bağlantı vermeniz gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Şu an 1789 kişi Beyn'e abone. Yani Beyn'e bir yazı yazıldığında anında haberleri oluyor. Sen de abone olsana? (Tabii ki ücretsiz.)
Verilen Tepkiler
1. isim demiş ki;
19 Mayıs 2008, 16:17
Gününle bi alakası yok ama internette okan bayülgen diye aratınca, görsellerde ilk sayfada çıkıyorsun haberin olsun.
Teşekkürler isim!





