19 Kasım 2007 tarihli günümün özeti

  • Bu sefer (önceki gün fark ettiğim hata sonucunda) telefon alarmını kurmadığım için direkt olarak uvertürle, saat 9'da uyandım.
  • Gün boyu uykum falan gelmedi, çok acayipti. Gece 3 gibi yatmıştım halbuki.
  • Akşama kadar, bilgisayar başında oturmaktan başka bir şey yapmadım.
  • Akşam YMHEM'de yaratıcı drama kursu vardı. Yine eğlenceliydi ama ben hiç beğenmedim kendimi kursta bu sefer. Diğer zamanlarda kendimi çok beğendiğimden değil ama ne bileyim, sıçmadığım kadar sıçtım bu sefer.
  • Yemek yemek, eve döndükten 1 saat sonra, 11 gibi geldi aklıma :D. Peynirli ve kırmızı biberli omlet yapıp ekmek arasına koydum. Yemek yaptıktan sonra bakkaldan bir kutu şeftalili Ice Tea alıp onunla beraber yemeyi seçtim. Güzeldi ama bitiremedim koca ekmeği.
  • Akşam da yattım falan.
Bir hatırlatma: Bu yazıyı istediğiniz yerde, istediğiniz gibi yayınlamakta özgürsünüz. Ama verdiğim emeğin hakkını, karşılığını vermek adına yazıyı yayınladığınız yerde, yazının hemen üstünde bu sayfaya bağlantı vermeniz gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Tepki Ver