20 Şubat 2009 tarihli günümün özeti

  • Aslında 10 buçukta uyanmıştım ama kahvaltıdan hemen sonra Mirror's Edge adlı oyunu oynayınca acayip midem bulandı ve 12'ye çeyrek kala geri yatmak zorunda kaldım. Nedenini de açıklayayım: Bir insanı otobüs tutar ya, hah, aynısı oyunlarda da oluyor bazılarına. Doom ve Half-Life serilerinde başıma geliyordu, şimdi de Mirror's Edge'de başıma geldi. Sebebi -yanlış bilmiyorsam- gözümdeki astigmatın karmaşık grafikli oyunlarda aşırı yorulması. Eh, Mirror's Edge de inanılmaz karmaşık grafiklere sahip; örneğin yakınında değil de biraz daha uzağında bulunan ve "o an bakmadığın" nesneler, gerçek hayattaki gibi bulanık gözüküyor yani ekran oraya odaklanmıyor. O derece.
  • Neyse, 2 gibi uyandım. Aslında bugün Yenimahalle'ye, bilgisayar işletmenliği kursuma gitmem gerekiyordu ama gidemedim işte.
  • Öğle yemeğini vaktinde yemedim. 4 buçukta dışarı çıkıp, Lezzet Piknik'e gidip karnımı bi' güzel doyurdum.
  • Akşam da babaannem simit almamı istedi. Dört simit ve iki dilim muzlu pasta aldım.
  • Akşam yemeğini de yemedim :D. Haberleri izledim onun yerine.
  • İyi geceler?
Dikkat: Yorum yapanın yaptığı yorumdan yalnızca yorumu yapan sorumludur.
Yazıyı beğendiniz mi? Beğendiyseniz, Beyn'e abone olmak için tıklayın.
Daha fazla Hayatımın Arşivi
19 Şubat 2009 tarihli günümün özeti

Sabah kalktım, yattım, 11 civarında tekrar kalktım. Akşamüstüne kadar bilgisayar başındaydım. Akşam dışarı çıktım, sonra geri döndüm. Akşam yemeği sırasında haberleri izledim. Falan. Filan. İyi geceler. Sıkıldım ulan özet yazmaktan!

Kapat