Dünümün Özeti
- Şebnem Ferah konseri oldu. Deliler gibi eğlendik (bkz. önceki post'um).
- Vehbi oynadık bir restoranda. Çok acayip eğlendik (bkz. iki önceki post'um).
- The 4400 adlı şaheserde bir download kaybım oldu, bir 90MB'lık kısım yarıda kesildi boşa gitti :( Ama şu an 7. bölümün yarısındayım (30/52).
- Başka da bir şey olmadı?
Verilen Tepkiler
arkadaşım sen ne kadar boş bi insansın bu ne biçim bir site blog açmıssın midem bulandı paso kendi reklamını yapıssın utanç verici yaaa
komiğim, espriliyim bloğu okuyan bütün kızlar bana hasta gibi düşünceleri o küçüçük kafatasının içine sıkışmış mimiminnacık beynine sığdırmıssın.sen bu cümleyi okuyup anlamaya çalışıken ben çoluk çocuk sahibi olmuş olacam
kommix miş ... buradan bile ne kadar özenti bir insan olduğun anlaşılır. hadi mm leri anladıkda x ne?ne tür bi kişiliksin sen yauu imitasyonmusun nesin a.k
suratına tükürsem öpte başına koy öyle bi insansın yani.azcık kendin ol başkalarını taklit ederek ömrünü geçiremessin.
yazımda hakaret unsurları var ise lütfen üstüne alın sırf onun için yazdım
saygılarımla
Saygına koyyim senin ben :)
Kim olduğunu açıklamaya korktuğun bütün iftiralarını yalanlamaya yetiyor bi kere, kimden kopya etmişim ki?
Ayrıca nickini yazmaya cesaret edememen de benim nickime bok atma hakkını elinden alıyor maalesef, o yüzden nikini açıklamaktan korkmadığın an gel istediğin gibi bok at nikime.
Bununla beraber kendi reklamımı yapıyormuşum sanırım dediğine göre. Blog kavramının amacı günlük yazmaktır, ben de kendi kendime halka açık bir günlük yapıyorum. Tabii ki kendi reklamım olacak bre andaval, insan kendi günlüğüne kendi dünyasını yazmayacak da senin gibi malları mı yazacak?
Sonra "Komiğim, espriliyim, bu bloğu okuyan kızlar bana hasta" gibi düşüncelerim varmış. Öncelikle düşünce okuma yeteneğin için tebrik ediyorum seni, fekat sorun şu ki yanlış okuyorsun sanırım; zira benim o tarz düşüncelerim olmadı. Bi kere komiğim demiyorum, komik olmaya çalışıyorum ama evet (başarılı oluyorum olmuyorum ona ben karar veremem şebekliklerimi gören insanlar karar verir). Kızların bana hasta olması konusunda da düşüncem "Kızlar bana hasta lan"dan ziyade "Keşke kızlar bana hasta olsa lan" şeklinde.
"Suratına tükürsem öp de başına koy öyle bir insansın" dedin ya beni benden aldın bi de :))) Ulen iki deyimi karıştıran bi insan olarak neden hayattasın ki sen be ezik? "Suratına tükürsem 'Yarabbi şükür' dersin öyle bir insansın" desen hadi neyse de o ne laaan? :))) :))) :)))
Son olarak taklit konusuna değinmek istiyorum. Günlük yazmayı ilk keşfeden insan veya Blog kavramını oluşturan şahıs dışında bi Pınar Prebiyotik reklamının sevimli üyesi Beyn'i çaldım, onun dışında taklit maklit yok yazdıklarımda veya yaptıklarımda. O yüzden Okan Bayülgen değilsen s.ktir çekiyorum sana. Bu yorumun da ölesiye dalga geçilmek amaçlı Beyn'imde sonsuza dek duracaktır, ama maalesef cevap hakkın olmayacak bu sefer zira yazdığın yorumlar en fazla çeyrek gün duracak, yorumları kontrol ettiğim anda seni gördüm mü silinecek yorumların. Ama tebrikler sakat Türkçe'ne rağmen stilini beğendim, az küfür kullanarak yapılan hakaretler daha asildir, tebrik ediyorum.
senin bu boş dediğin insanın beyniyle senin bütün sülalenin beynini toplasan bi tane işe yarar bişey çıkmaz.ayrıca tükürdüğünü yalamayı seven birine benziyorsun.sidik yarıştırim derken eline yüzüne bulaştracan.
en iyisi sus sen
kendi halinde , blogunda takıl.
ayrıca fake fake takılarak gizli bir kin besleyen lamer olarak devam etme bence yaz blogunu bakalım o şaheserine.
Ben olaya şu açıdan bakmak istiyorum heralde şakacı arkadaşın biri kalkmış dur 1 nisan oldu bi şaka bi espri yapiim olmadı sonra toplarım diyerekten bunları yazmıştır. Bu açıdan bakmak istiyorum çünkü bu yazılanların bir düşünce ürünü olması bana pek olası gelmedi.. Yani yazanın bir mantığı yoksa (mantığı yoksa derken olayları birbirine bağdaştırma ve yorum yapma gücünden bahsediyorum) başka bi olayı bu blogla karıştırmış olabilir :D yani ben bu yorumu yazan arkadaşı gerizekalı olarak görmektense şakacı olarak görmeyi yeğliyorum ve bunun bir şaka olduğunu bize tez zamanda iletmesini bekliyorum sevgilerimle hepinizi öptüm.. (şakacı senide öptüm lan) (şakacı değilsen de burda kommix naapıo bi anlamaya çalış başaramazsan yukarıdaki yorumları oku yine başaramazsan o zaman böyle büyükçe bi taş bul ne bilğim 50 kg falan sonra onu sağlam bi halatla ayağına bağla sonrada kendini denize at.. ama boyunu geçen bi yerde tamam mı?? şimdi sen belini geçmicek bi yere atarsın uyariim de ne olur ne olmaz..) (komik lan yinede)
isimin devamı: "utuyordum ulan guru ilk başta ne güzel uzun uzun isim yazıyorduk ya nie kısalttın ki bunu.."






