21 Kasım 2009 tarihli günümün özeti
- Günün Olayı: Sabah tam 8'de, Mesut Yar uyandırdı beni :D. Bilgisayarı, istediğim saatte televizyonu açabilecek şekilde ayarladım (Televizyonum zaten bilgisayarın içinde, TV kartı halinde.) ve Mesut Yar'la Uyan Türkiye programıyla uyanmış oldum. O neşeyle Mesut Yar'a bir e-posta attım ama okumadı sanırım.
- 10'a çeyrek kala evden çıktım; CEPA Alışveriş Merkezi'ne gittim. Likemind vardı, ona katıldım. FriendFeed'den tanıdığım Başak Sarıca'ya "Elif!" diye bağırmam, buluşmanın -benim açımdan- en acayip kısmıydı :D.
- Likemind bittikten sonra 10-15 kişilik bir kafile olarak Balıkçım'a geçtik; sohbete orada devam ederken bir de süper deniz mamulleri yedik. (Mesela ben ahtapot yedim. Kalamar değil ha, ahtapot. Sanırım ilk kez yedim.)
- Sağ olsun, Berkay da geldi de geçen gün sözleştiğimiz gibi fotoğraf çekimi yaptık. Avatar, Facebook profil fotoğrafı, Beyn'de kullanacağım fotoğraflarım... için (çok amaçlı yani) toplam 15-20 civarı fotoğraf çektik.
- Sonra eve geçtim. Berkay da geldi, fotoğrafları bilgisayarıma aktardık. Sonra Berkay gitti; ben de biraz uyudum.
- Akşam yemeği olarak babaannemle bana simit aldım.
- Akşam yine MSN'deydim ve yine yoğun bir geyik trafiği vardı.
- Gece duş aldım, sonra televizyonu açayım dedim ama maalesef yayın kesikti. Disko Kralı'nı izleyemedim. Konuk olarak da İsmail YK gelmiş, kahroldum.
- 1 buçuk gibi de yeni edindiğim Left 4 Dead 2'yi çalıştırmayı başardım, biraz (1 saat kadar) oynadım. Önceki oyunun laciverti olmuş ama önceki oyunu da çok sevdiğim için buna da bayıldım.
- Şimdi de dişlerimi fırçalayıp yatayım diyorum. İyi geceler.
Bir hatırlatma: Bu yazıyı istediğiniz yerde, istediğiniz gibi yayımlamakta özgürsünüz. Ama verdiğim emeğin hakkını, karşılığını vermek adına yazıyı yayımladığınız yerde, yazının hemen üstünde bu sayfaya bağlantı vermeniz gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Şu an 1828 kişi Beyn'e abone. Yani Beyn'e bir yazı yazıldığında anında haberleri oluyor. Sen de abone olsana? (Tabii ki ücretsiz.)





