21 Mart 2008 tarihli günümün özeti -

  • Yine 9'da kalktım. Geri yattım ama son anda geri kalktım da uyumadım.
  • 12 gibi dışarı çıkıp tenis topu ve balon aldım.
  • Sonra eve dönüp, tenis toplarını yarıp, içine toprak doldurup, üç topu da dörder balonla kaplayıp çevirme (juggling) toplarından yaptım kendime. Metacafe'de gördüm de yaptım tabii, aklım ermez benim böyle şeylere.
  • Gün boyu top çevirme çalıştım. Tutturdum mu 15 saniye bozmadan yapabiliyorum artık. Hey!
  • Öğle yemeğinden sonra yeniden dışarı çıktım, Kızılay'a gittim. Önce geçen haftalarda kil aldığım Moda Kırtasiye'ye gittim de adamın beni nasıl kazıkladığını yüzüne vurdum. Benim istediğim şekillendirebileceğim bir kildi, adam bana kalıba dökülen kilden, kısaca bir çeşit alçıdan satmış.
  • Ardından Necatibey Caddesi'ne, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası'na gittim de toplantı salonları hakkında bilgi aldım. 500 lira fiyat verdikleri 76 kişilik bir anfi tipi salon gösterdi benimle ilgilenen adam, peki deyip çıktım. 500 çok abi, 76 kişiyi birden doldursak bile kişi başı 5'i geçiyor kira. Benim hedefim kişi başı 3,5-4 lira falan. 3 buçuk olursa şahane olur, 30 kişi gelir desen 100 lira.
  • Sonra eve döndüm.
  • Eve döndükten sonra pek bir şey yaptığımı söyleyemem. Bilgisayar başındaydım, arada kafamı kaldırıp top çevirmeye çalıştım falan. Harika bir egzersiz bu arada bu top çevirme hadisesi.
  • Akşam bi' on beş dakika kadar Komedi Dükkanı'nı izledim. Çok güldüm ama Anında Görüntü Show'daki kadar gülmedim.
  • Bi' on beş dakika kadar da Beyaz Show'u izledim. Daha spesifik olmam gerekirse Demet Akalın'ı izledim. Daha da spesifik olmam gerekirse Demet Akalın'ın bacaklarını izledim. Dikkat ettiğim bir detay var ama: Topuklu ayakkabıların üstüne tozluk giyecek kadar akılsız ilk insan Demet Akalın oldu sanırım.
  • İyi geceler.
1 Alican demiş ki:

Yav Demet akalın iyrenç bi kadın midemi kaldırıyoor. Gözünü seveyimgulucuk birde bu komedi dükkanına gülemiyorum niyeyse :S

Teşekkürler Alican! (22 Mart 2008, 10:00)
2 mehmet demiş ki:

kafamdaki siteyi gerçeğe çevirmişsin ne zamandır kafamdaydı bir net günlüğü tutmak.. ahh be şimdi yapamamkigulucuk(

Teşekkürler mehmet! (22 Mart 2008, 23:27)
3 henster demiş ki:

Onlar sanatçı ya o yüzden kimse giydiğine çıkardığına hatta giyinemeyip yarı çıplak dolaştıklarına söz eden olmaz..

Teşekkürler henster! (23 Mart 2008, 23:37)
4 henster demiş ki:

Önceki yorumumda anlatım bozukluğumu var banamı öyle geliyor. gulucuk Şu Türkçe mi düzeltemedim gitti.. gulucuk

Teşekkürler henster! (23 Mart 2008, 23:38)
5 5posta.com demiş ki:

mehmet hocam....
Net günlükleri çok sıkıcı genelde. o yüzden kafandaki projeyi değiştir derim.
Bakma sen, Beyn yapmış okuyoruz işte. İyi de yapmış çocuk, herkes onun gibi yapamaz. Kime ne senin günlüğünden esasında... Varsa başka bir merakın, bizim de ilgimizi uyandırabilecek, onu yap...

Teşekkürler 5posta.com! (24 Mart 2008, 04:11)
Yorum Yap