23 Temmuz 2010 tarihli günümün özeti
- Dün bahsettiğim yazı olan "2 haftalık LG Optimus deneyimim" yazısını, bir aksaklık nedeniyle kaydetmeden kapattığım için o yazıyı yazmak toplamda 3 saatimi aldı. Yazıyı bitirdiğimde saatin 4'e yaklaştığını görünce sabahlamaya karar verdim.
- 7'ye kadar oyalandıktan sonra çantamı hazırladım, üstümü giyindim ve 7 buçukta dışarı çıktım. AŞTİ'ye gittim; 8 otobüsüyle İzmit'e doğru yola çıktım.
- Yaklaşık 4 saatlik, tamamında uyuduğum bir yolculuğun ardından İzmit'e vardım. Eve geçip yemek (Katık Döner) yedikten sonra Kocaeli Sanayi Odası'nın yolunu tuttum.
- Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri'ne (kısa adıyla ABİGEM'e) gittim. Geçen ay katılmak istediğim girişimcilik eğitimi hakkında biraz daha bilgi aldım.
- Oradan çıktıktan sonra geçen gün de uğradığım Fahrettin abiye uğradım. (Oraya uğramadan önce, bahsettiğim geçen günün altına yorum geldiği için Platon Bilgisayar'a uğradım ama yine üçlü splitter bulamadım.)
- Oradan da Şirinyalı'ya, yazlığa geçtim.
- Günün Olayı: Bu yıl ilk kez bugün denize girdim. Biraz geç oldu ama bunu bulamayanlar da var. (Dalga geçmiyorum; haziran ayından itibaren tatil haberleri, tatil yazıları ve hatta tatil "twit"lerini gördükçe ben de çok imreniyordum.)
- Akşamım pek bi' "tatil havasında" geçti. Sessiz, sakin, kağıt oynayarak...
- Gece de kaçta yattığımı hatırlamıyorum ama epey yorulduğumu hissetmiştim.
07 Şubat 2012 tarihli günümün özeti