26 Nisan 2008 tarihli günümün özeti -

  • 7 buçukta kalktım.
  • Biraz daha uyuyabilirim diye saati 8'e kurup geri yattım.
  • 8'de kalkıp saati 8'i çeyrek geçeye kurdum, geri yattım.
  • 8'i çeyrek geçe kalkıp, saati kurmayı unutup geri yattım.
  • 9'a yirmi kala uyandım. ASEM'den Bülent hocamın çağırdığı piknik 9'da olacağı için yüzümdeki çapaklarla beraber dışarı çıktım.
  • Pikniğe yetiştim çok şükür. Eğlenceli bir piknikti. Hocam, hocamın oğlu, Sezgin, Özer ve ben vardık.
  • Eve döndükten sonra biraz uyudum.
  • Sonra akşama kadar bilg... ühü.
  • Akşam yemeğinden sonra da bi...
  • Neyse işte, gece de Anında Görüntü Show vardı. Konuk olarak Metin Uca geldiğinde "Hass.ktir!" diye sevinçle bağırdığımı duymalıydınız gulucuk. Nitekim çok da eğlenceli geçti program. Özellikle Nesne turu, ilk kez denedikleri Tersine Dublaj turu ve Dörtlü Dönme turlarındaki yaran Metin Uca performansları programı, bu sefer gerçekten en güzel AGS programı yapmış oldu gulucuk.
  • Her zamanki gibi gelen konuğa doğaçlama şarkı yazdıkları o programın en iğrenç bölümünde hemen televizyonu kapattım. Ama o son turun hemen öncesinde Metin Uca'dan aldıkları bilgilerden biri de çok güldürdü: Metin Uca'nın papağanının adı Tayyibe'ymiş gulucuk.
  • Zaten yorgundum, yattım.
1 Alper demiş ki:

Şu blog ödülleri resmi manyak bişey olmuş başarılar...

Teşekkürler Alper! (27 Nisan 2008, 18:25)
Yorum Yap