29 Mart 2008 tarihli günümün özeti

  • Her cumartesi olduğu gibi sabah kalkıp koroya gittim.
  • Bu sefer tek tenordum, devamlı gelen arkadaşım Sezer de gelmemişti. Bugün Kazakistan'dan dönecek olan diğer bir arkadaşım, diğer bir tenor Moldiyar'ı almak için gelmediğini tahmin ettik (Eheh, bize sürpriz yapacaklardı normalde gulucuk.) ve çalışmaya devam ettik. Tek tenor olunca çok daha zorlandığımı fark ettim.
  • Verdiğimiz arada kantine, Köprü Cafe'ye çıktığımızda Sezer'i ve Moldi'yi gördük gulucuk. Çok özlemişiz adamı, sonunda geldi de hasret bitti gulucuk.
  • Böylece ikinci yarıda üç tenor vardı artık gulucuk. İkinci yarı bu yüzden daha iyi geçti.
  • 1 gibi çalışma bitti, dışarı çıktık. Türkiye Gençlik Birliği'nin genel kurultay toplantısı vardı, ona gittim. Zaten koro çalışmasını yaptığımız Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin hemen yakınında bir yerdeydi. 2'ye yirmi kalaya kadar orada durdum, yapılan konuşmaları dinledim.
  • Sonra oradan çıkıp Uykusuz dergisinin imza gününe katılmak üzere Atatürk Kültür Merkezi'ne gittim.
  • İmza gününün ayrıntılarını buradan okuyabilirsiniz. Harikaydı gulucuk.
  • Akşam 8 buçuk gibi AKM'den çıkıp eve döndükten sonra babaannem yemek yaptı, yedim.
  • Akşam boyu pek bir şey yapmadım.
  • Gece Anında Görüntü Show vardı, onu izledim. Büyük ihtimalle en iyi programları buydu gulucuk.
  • Sonra da yattım.
Bir hatırlatma: Bu yazıyı istediğiniz yerde, istediğiniz gibi yayınlamakta özgürsünüz. Ama verdiğim emeğin hakkını, karşılığını vermek adına yazıyı yayınladığınız yerde, yazının hemen üstünde bu sayfaya bağlantı vermeniz gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Yorumlar

benim icin cumartesi gunu hayatımın en kotu gunlerınden bırıydı sanırım atlatıyorum sanırım ...

Yorum Yap