30 Haziran 2009 tarihli günümün özeti
- Ne yazık ki 1'de kalktım.
- Öğle yemeğimi Kayseri Sofrası'nda yedim. Özlemişim yağlama yemeğini :).
- Akşama kadar da evdeydim.
- Akşam ablam, babam ve annem döndüğünde Outlet Center'a gittik. DeFacto'dan bana bir adet kapri (Diz altında biten şortlara "kapri" diyorlar, değil mi?) ve bir de şort mayo aldık.
- Oradayken Erdem aramıştı, oradan hemen Acısu Parkı'na geçip Erdem, Tezel ve Ömer'le buluştum. Hepsini de çok özlemişim :).
- Eve döndüğümde saat 12'ye geliyordu. 2'ye kadar falan oturdum, sonra yattım.
Bugün ne öğrendim?
İzmit'i epey özlemişim, onu fark ettim.
Bir hatırlatma: Bu yazıyı istediğiniz yerde, istediğiniz gibi yayımlamakta özgürsünüz. Ama verdiğim emeğin hakkını, karşılığını vermek adına yazıyı yayımladığınız yerde, yazının hemen üstünde bu sayfaya bağlantı vermeniz gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Şu an 1855 kişi Beyn'e abone. Yani Beyn'e bir yazı yazıldığında anında haberleri oluyor. Sen de abone olsana? (Tabii ki ücretsiz.)
Verilen Tepkiler
1. liby demiş ki;
03 Temmuz 2009, 18:09
defacto felan hayırdır? Hoca efendinin sermayesini desteklemeye mi karar verdin?
Teşekkürler liby!
2. Barış Ünver demiş ki;
03 Temmuz 2009, 19:55
@liby; ilk kez senden duyuyorum valla DeFacto'nun cemaat markası olduğunu :). Yine de ilgimi çekti; konuyla ilgili bir kaynak verebilir misin?
3. ersin demiş ki;
06 Temmuz 2009, 23:23
diz kapağının tam altı bermuda, kaval kemiğinin orta hizası ise kapri -sanıyorum.
@liby ben de ilk defa senden duydum. doğrudur
Teşekkürler ersin!





