Artık ışık ile veri aktarılabilecek

Telefondan bilgisayara, internete, televizyondan gelecekte icat edilecek yeni iletişim yöntemlerine kadar HER TÜRLÜ DİJİTAL VERİNİN aktarılabildiği bir sistem düşünün. Gerçi düşünmenize gerek yok, bildiğimiz LED ampullerle bu teknik olarak başarılmış durumda:

Söylenecek söz yok. Eğer gerçekleştirilebilirse (ki LED ampullerin yayılması biraz zaman alabilir ama zaten şimdiden yayılmaya başladı) gelecekte internete girmek için ışığı yakmak yeterli olacak.

Özetle, geleceğe hoşbulduk.

Dikkat: Yorum yapanın yaptığı yorumdan yalnızca yorumu yapan sorumludur.
Yazıyı beğendiniz mi? Beğendiyseniz, Beyn'e abone olmak için tıklayın.
Daha fazla İzlenesi Videolar
kemoterapi
Kanser ve radyoterapi hakkında bir tartışma

Videoda bir aile babasının kansere karşı neden kemoterapi görmek istemediği ve ailenin diğer bireylerinin (eşinin, oğlunun, baldızının ve bacanağının) buna verdiği tepkiler anlatılmış. Çok beğendiğim için özellikle bu kısmı diziden kırpıp YouTube'a yüklemek istedim. Umarım beğenirsiniz.

Kapat