Günümün Özeti
- Güya 8 dersim vardı di' mi bugün? İlk iki ders ve son iki derse okutmanlar girmedi ! Bu arada bu okutman şeyine alışamıyorum ya, hoca diyorum bundan sonra yine.
- Bu arada düşen ilk iki derste yanıma çok güzel bir kız oturmuştu (hatta sınıfımızda bir ilk olarak nitelendirebileceğimiz direk etkileşime geçti bir "Günaydın" ile :)) (ama cidden bizim sınıf çok pis asosyal, 5-6 arkadaş edinebildiğime her gün şükrediyorum anasını satayım), dersin düşmesine sevineceğime üzüldüm o yüzden :) Neyse daha şansım var, önümde koca yıl var yahu :D
- Eve döndüm, yatağa şöyle bi' uzanayım dedim, akşam 6'ya kadar uyuyakalmışım.
- 6'da kalkıp pide ve ekmek almaya, kırk metre kadar uzağımızdaki markete gittim. O kadar çok yağmur yağıyordu ki (babaannemin verdiği şemsiye açılmadı), gidip gelmem, yani yağmura maruz kaldığım süre toplamda 45 saniyeyi geçmedi ama yine de donuma kadar ıslandım. Hayatımda böyle yağmur görmedim - yok yok, iki kez gördüm: Biri Kadıköy Anadolu'da, biri Şirinyalı'da (yazlıkta).
- İftardan sonra Survivor'ı seyrettik babaannemle (babaannemin ısrarı üzerine, yoksa iki tane dizim vardı yine CNBC-e'de). Kardeşim Türkiye'de Televizyon Makinası'ndan gayrı bu kadar iyi yapımlar da varmış yahu! Ciddiyim harikaydı bak.
- DivX takası için çekeceğim 28 adet CD vardı, 25'ini az önce bitirdim bilgisayara kaydetmeyi. 3'ünü de dönünce yapacağım, Günümün Özeti'ni yazmaya geldim buraya.
- İyi geceler.
Bir hatırlatma: Bu yazıyı istediğiniz yerde, istediğiniz gibi yayınlamakta özgürsünüz. Ama verdiğim emeğin hakkını, karşılığını vermek adına yazıyı yayınladığınız yerde, yazının hemen üstünde bu sayfaya bağlantı vermeniz gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Verilen Tepkiler
1. static demiş ki;
30 Eylül 2006, 02:05
şu iş teklifi buydu demek.. ben de tasarım zannettiydim :(
2. Barış Ünver demiş ki;
01 Ekim 2006, 22:44
Yok b'olm, internet café'de part-time eleman aranıyormuş, sahibi de bana söyledi ama yok onu da almayı düşünmüyorum henüz.





