Günümün Özeti
- Önceki günümün özetinde 15-20 dakika uyuyabildiğimi söylemiştim Çağrı'ların evinde. Devam ediyorum.
- Kalktım, hep beraber Anadolu Üniversitesi'ne gittik, zira bu okulda internet üzerinden kayıt imkanı yokmuş. 6 buçuğa kadar güldüm Anadolu Üniversitesi'ne :D.
- Saat 6 buçukta, tramvaylar açıldığı anda tramvaya binip otogara gittim, otobüs firmasından dün aldığım biletin saatini öğlen 1'den sabah 7'ye, yani üç dakika sonrasına aldırdım. Bunu yaptım çünkü millet kayıttan sonra akşama kadar uyumayı planlıyordu.
- Otobüsle Ankara'ya dönerken bile Beyn'ime yazabilecek bir şey gördüm: Adamın teki duvara şunu yazmış (her harfi doğrudur):
BURAYA ÇÖP DÖKEN EŞKTİR VE YASAKTIR
Evet, EŞKTİR kısmı da doğru :D. - Otobüs yolculuğunun ardından boynumun daha da kötü olacağını sanıyordum, ama otobüsten indikten sonra boynum düzeldi gibi oldu.
- Eve dönerken de Türkiye İş Bankası'nın arkasına sıçan iki sokak çocuğu gördüm. Çok daha dikkatli yürüyeceğim artık.
- Eve dönüp hemen yatmak için hazırlandım. Bilgisayarı açtım, ama müzik çalmaya başlayamadan uyuyakaldım. Bilgisayar akşama kadar boşu boşuna açık kalmış oldu, yerküreyi boşuna ısıttığım için vicdan azabı çekiyorum hala.
- Akşam 7 buçukta uyanabildim ancak. 20 dakika, 3 saat ve 9 buçuk saati toplarsak 12 saat 50 dakika uyumuşum, çüş!
- Boynumun da düzelmenin henüz yanından bile geçemeyeceğini anladım.
- Uyuyamıyorum, mecburen bol bol Heroes 3 oynayacak, yarın da koro çalışmasında sıçacağım muhtemelen.
- İyi geceler.
Bir hatırlatma: Bu yazıyı istediğiniz yerde, istediğiniz gibi yayınlamakta özgürsünüz. Ama verdiğim emeğin hakkını, karşılığını vermek adına yazıyı yayınladığınız yerde, yazının hemen üstünde bu sayfaya bağlantı vermeniz gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.





