Günümün Özeti
- Güne yine kahveyle başladım ama bu sefer bilincim de kapalıydı. Kahveyi (sade) kocaman yudumlarla içmeme rağmen içtikten sonra uyudum.
- Bu arada önceki gece yatarken çok su içeyim de çok çişim gelsin, uyanayım mecburen planım da işe yaramadı: Yattıktan üç saat kadar sonra son hız kalkıp işemek zorunda kaldım. Bu bir kızılderili tekniğiymiş bu arada.
- İlk ders olan Fizik'i kaçırdım yine. Bereket yoklama almamış hoca.
- İkinci ders olan İleri İngilizce, hocanın geçen hafta söylediği gibi yurtdışına gitmesi sebebiyle yapılmadı. Ben de birkaç arkadaşımla beraber uçsuz bucaksız, çimlik bir alana oturduk. Bir süre sonra uzandık direk, yattık. Ben uyudum hatta.
- Sıkılıp kalktığımızda daha derse hala 1 saat falan vardı. Evren, Mehmet, Yağmur, Timur ve Levent adlı 5 insanla beraber basketbol oynadım. Yıllar sonra ilk kez basketbol oynadım, ve tüm fakülteye ne kadar şebek bir oyun sergilenebileceğimi gösterdim. Çok şükür göstermeme rağmen kimse bakmadı.
- 1 buçuktaki Kimya dersine kafamı yırtar gibi kaşıyarak girdim, zira basketbol oynarken çıkan ter, iki veya üç gündür yıkamadığım kafamı bildiğin gıdıkladı. Bir de yoklama kağıdı geldiğinde her iki Kimya dersinden birine girmemiş olduğumu gördüm.
- Sonraki ders Türk Dili idi. Bir dizüstü bilgisayarımın olmamasından dolayı sunumumu haftaya erteletmek için hocaya yalvardım. Şanslıyım ki kabul etti.
- Sonra eve döndüm. Uyumamak için büyük çaba sarf ettim akşam boyunca.
- Akşam gayet monoton geçti.
- İyi geceler.
Bir hatırlatma: Bu yazıyı istediğiniz yerde, istediğiniz gibi yayınlamakta özgürsünüz. Ama verdiğim emeğin hakkını, karşılığını vermek adına yazıyı yayınladığınız yerde, yazının hemen üstünde bu sayfaya bağlantı vermeniz gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.






