<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
	
	xmlns:media="http://search.yahoo.com/mrss/"
		>
<channel>
	<title>WordPress blog&#039;larında spam yorum kontrolü yazısına yapılan yorumlar</title>
	<atom:link href="http://beyn.org/wordpress-spam-yorum/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://beyn.org/wordpress-spam-yorum/</link>
	<description>Kafamdaki her şeyin bileşkesi!</description>
	<lastBuildDate>Thu, 09 Feb 2012 21:38:00 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.3.1</generator>
	<item>
		<title>Yazar: coskunhoca</title>
		<link>http://beyn.org/wordpress-spam-yorum/comment-page-1/#comment-31210</link>
		<dc:creator>coskunhoca</dc:creator>
		<pubDate>Mon, 19 Sep 2011 11:18:00 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://beyn.org/wordpress-spam-yorum/#comment-31210</guid>
		<description>Paylaşım için teşekürler, bu konuda ne yapacağımı kara kara düşünüyordum.      </description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Paylaşım için teşekürler, bu konuda ne yapacağımı kara kara düşünüyordum.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Yazar: emre</title>
		<link>http://beyn.org/wordpress-spam-yorum/comment-page-1/#comment-28097</link>
		<dc:creator>emre</dc:creator>
		<pubDate>Thu, 23 Dec 2010 09:29:57 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://beyn.org/wordpress-spam-yorum/#comment-28097</guid>
		<description>Farklı bir sorum var. Kendi mailimle bir arkadaşımın sitesine attığım yorum spam gözüküyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Alan adı blackliste girmiş olabilir mi nasıl kontrol ederiz?</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Farklı bir sorum var. Kendi mailimle bir arkadaşımın sitesine attığım yorum spam gözüküyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Alan adı blackliste girmiş olabilir mi nasıl kontrol ederiz?</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Yazar: Mert</title>
		<link>http://beyn.org/wordpress-spam-yorum/comment-page-1/#comment-27327</link>
		<dc:creator>Mert</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 29 Oct 2010 06:06:12 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://beyn.org/wordpress-spam-yorum/#comment-27327</guid>
		<description>spam yorumlar bana da gelmeye başladı, şu an sadece cookies for comments kullanıyorum. CfC bloklayıp spam kutusuna atıyor. yeterli mi bu?</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>spam yorumlar bana da gelmeye başladı, şu an sadece cookies for comments kullanıyorum. CfC bloklayıp spam kutusuna atıyor. yeterli mi bu?</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Yazar: serhan</title>
		<link>http://beyn.org/wordpress-spam-yorum/comment-page-1/#comment-27321</link>
		<dc:creator>serhan</dc:creator>
		<pubDate>Thu, 28 Oct 2010 17:14:54 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://beyn.org/wordpress-spam-yorum/#comment-27321</guid>
		<description>SI CAPTCHA Anti-Spam bu konuda çok iyi</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>SI CAPTCHA Anti-Spam bu konuda çok iyi</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Yazar: serkan</title>
		<link>http://beyn.org/wordpress-spam-yorum/comment-page-1/#comment-22321</link>
		<dc:creator>serkan</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 26 Feb 2010 13:05:05 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://beyn.org/wordpress-spam-yorum/#comment-22321</guid>
		<description>evet bende fark ettim bu durumu. backlinki belli bir sayıya gelmiş sitenin eklenmesine musade etmiyor.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>evet bende fark ettim bu durumu. backlinki belli bir sayıya gelmiş sitenin eklenmesine musade etmiyor.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

