2015 yılı itibarıyla kimim, neyim ben?

DİKKAT: Bu yazı, Beyn'in "Arşiv" kategorisine aittir. Yazının arşivlenmiş olması, yazı içindeki bilgi ve görüşlerin artık önemsiz veya geçersiz olduğunu gösteriyor olabilir.

Çok ama çok (ama gerçekten çok) uzun zamandır Hakkımda sayfasını güncellemiyorum. Öyle ki, 2013 yılında Beyn’deki kişisel yazılarımı BarisUnver.com’a taşıdığım zaman, Beyn’deki “Hakkımda” sayfasını alıp, Beyn’le alakalı olan kısımları çıkardıktan sonra BarisUnver.com’da yayınladım ve bir düzenleme yapmadım.

Bugün bu hatamı düzelteyim dedim. Hem yazımı yazmış olurum, hem de bitirdikten sonra yazdıklarımı “Hakkımda” sayfamı yenilemek için kullanırım. Nasıl ama?

Kimim?

Adım Barış Ünver. 25 Kasım 1988 doğumluyum.

İzmit’te doğdum, İzmit’te büyüdüm. Lisenin bir kısmını Kadıköy Anadolu Lisesi’nde, kalanını Kocaeli Anadolu Lisesi’nde okudum. Sonra okumak için Ankara’ya geçtim. Gazi Üniversitesi’nde Bilgisayar Programcılığı, Anadolu Üniversitesi’nde de İşletme (açık öğretim) bölümlerini okudum.

2006 yılından beri aktif olarak, 2010 yılından beri profesyonel olarak web tasarım işleriyle uğraşıyorum. WordPress altyapısı konusundaki uzmanlığım hem yaptığım internet sitelerinde yardımcı oluyor, hem de bu konuda danışmanlık ve yazarlık yapıyorum. (En sevdiğim referansım, dünyaca ünlü Tuts+ sitesinin WordPress kategorisinin başyazarı oluşum ve orada yayınlanan İngilizce makalelerim.

Bunun yanında, amatör olarak siyasetle ilgileniyorum. Beyn’de yazdığım pek çok siyaset yazısı var, hatta aralarında Recep Tayyip Erdoğan’ın dikkatini çok çeken bir yazı da vardı. Kısmetse, ileride siyasetle uğraşmak istiyorum.

Sonuç

Sonuç olarak… hayatımda pek bir değişiklik olmamış yav. Olsun, yeni şeyler oluyor, olacak.

Barış Ünver
08 Ağustos 2015

Yazıyı beğendiniz mi? Beğendiyseniz, yeni yazılardan epostayla haberdar olmak için Beyn'in eposta abonesi olabilirsiniz.